16 Eylül 2013 Pazartesi

Son piknikler..

(Tablo gibi değil mi?)

Dün İstanbul'un sonuna Rumeli Fenerine gittik. Eşimin akrabalarından birinin ablası oturuyordu orada.. Daha önce de gitmiştik burada da yazmıştık hatta İstanbul'un sonu diye..

Rumeli feneri İstanbul'un içinde olduğuna inanamadığım yerlerden biri. Hem İstanbul'lu hem de değil. Havası mis gibi.. Ayrıca çok uzakta değil. Otobüs ile ulaşmak da mümkün. Bunun karşı kıyısı olan Anadolu Fenerine de ayrıca bayıldığımı söyleyebilirim. İstanbul'da yaşamak böyle yerler sayesinde güzel.

Biz ne yaptık? Mangalımızı arabaya attığımız gibi soluğu burada aldık. Niyetimiz kalenin orada oturup piknik yapmaktı ama rüzgar buna izin vermedi. Biz de daha iç taraflara gittik. Ama gittiğimize de değdi.

Bol bol böğürtlen (biz karamuk diyorduk siz ne diyorsunuz bilmem ama karadenizliler de farklı söylüyor) yedik. Kuşburnu topladık. Yürüyüş yaptık. Velhasıl, yaz biterken havalar soğumadan bir haftasonunu güzelce değerlendirmiş olduk. İstanbul hala yeşil (böyle yerler sayesinde..) benden söylemesi..

(bunu yolda giderken arabadan çektim hızlıca)

(meşhur kale)

(piknikteki ziyaretçimiz)

(hala yeşil değil mi? )

(misafir olduğumuz evin balkonundan çektiğim fener)

2 yorum:

  1. Bayıldım Şahikacığım zümrüt yeşili her taraf oh iyi yapmışsınız kalan son bir kaç günlük yaz günlerinideğerlendirmekle afiyetler olsun tatlım,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz Vişnapcığım :) Bir gün sizin kafenin oraları da keşfetmeyi çok istiyoruz :) Ziyaretin için teşekkürler ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...